De afdeling P&O maakt onderdeel uit van de GR de Bevelanden en bestaat uit 23 professionals die gezamenlijk klaar staan om de medewerkers en leidinggevenden van de gemeenten en GR te voorzien van de beste HR dienstverlening.

Dit doen wij vanuit de volgende expertises:

 • Salaris advies en beheer
  Het cluster P&O Salaris Advies en Beheer bestaat uit de personeels- en salarisadministratie, functioneel beheer en management analytics.
 • P&O advies
  Het cluster P&O advies is opgedeeld in dedicated teams per organisatie waarin een senior p&o adviseur in samenwerking met één of meerdere p&o adviseurs het eerste aanspreekpunt is voor actuele p&o vraagstukken.
 • P&O backoffice
  Het cluster P&O Backoffice werkt deels voor het Loopbaancentrum ter ondersteuning van het plaatsen en verwerken van vacatures. Verder regelen en verwerken zij administratieve taken op het gebied van o.a. opleiding en verlof.
 • P&O experts
  Binnen het cluster P&O Experts komen enkele HR expertises samen, waaronder de arbeidsjurist, de projectleider P&O en (binnen het Loopbaancentrum) de adviseur Leren en Ontwikkelen en de adviseur Recruitment en Mobiliteit.

 

Naar de organisatie