Hoe ben je bij de gemeente Borsele terecht gekomen?

Manon is haar carrière begonnen bij een zakelijk bodemadviesbureau. Tijdens deze periode kwam ze regelmatig in het gemeentehuis van de gemeente Borsele. Manon: “Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging in hetzelfde werkveld. Borsele kon dit mij bieden”. Manon is tussentijds wel gewisseld van aandachtsgebied. Ze gooide het roer volledig om en is van beleidsmedewerker Bodem overgestapt naar projectleider Dienstverlening en Communicatie.

 

Wat doe je eigenlijk?

“Wij werken voor en door heel de organisatie, dat maakt ons werk heel leuk!”, legt ze uit. Al lachend geeft ze aan dat communicatie de taak heeft om ervoor te zorgen dat medewerkers de taal van de inwoners leren spreken. “Hiervoor voeren we projecten uit en ondersteunen we collega’s bij het communiceren van hun werkzaamheden en plannen.”

 

Waarom ga jij elke dag met plezier naar je werk?

“Ik hou van diversiteit, uitdaging en het contact met mijn collega’s”, zegt Manon. “Dit vind ik terug in mijn werk.” Manon geeft aan dat ze veel verantwoordelijkheid krijgt in haar werk. Binnen die verantwoordelijkheid zit de vrijheid om aan te dragen welke taken opgepakt moeten worden en daarin een prioritering aan te brengen. Tot slot vertelt ze vol trots: “Als je samen bijdraagt aan het nastreven van het organisatiedoel, dan word ik daar gewoon blij van!”

“Wij werken voor en door heel de organisatie, dat maakt ons werk heel leuk!”

 

Hoe is de sfeer op de afdeling Communicatie?

Manon geeft aan dat de afdeling Communicatie relatief jong is. “We leren veel van elkaar”, vertelt Manon. “We zijn ontspannen, professioneel maar ook zeker heel gezellig.”

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures