Hoe ben je hier terecht gekomen?

Voordat Danny zijn inmiddels 17 jaar lange carrière bij Borsele begon, werkte hij twee jaar bij een aannemersbedrijf. Al glimlachend vertelt Danny: “Ik liep altijd tegen de overheid aan, die ambtenaren… Maar ik ervaar nu elke dag dat onze afdeling heel praktisch werkt. Je kan de situatie vergelijken met een klein ingenieursbureau. We besteden nagenoeg niets uit. In tegenstelling tot andere gemeenten doen wij nog heel veel zelf en dat maakt Borsele een uitdagende en dynamische werkgever.”

 

Wat is het voordeel van zo veel mogelijk zelf doen?

“Je houdt binding met je inwoners. Je merkt gewoon dat ze onze praktische en betrokken aanpak waarderen”, zegt Danny. “Daarnaast zorgt deze manier van werken voor veel diversiteit in je werk. Dat houdt ons werk elke dag uitdagend.”

“Soms rij ik door een straat en denk dan: we hebben het met z’n allen toch maar netjes voor elkaar gekregen!”

Hoe zou jij de afdeling Woonomgeving beschrijven?

“De afdeling heeft alle disciplines binnen de woonomgeving. Die diversiteit is heel erg leuk”, zegt Danny. “Ik ben niet iemand die elke dag hetzelfde kunstje moet doen en gelukkig is bij Woonomgeving elke dag anders. De collega’s zijn allemaal bereid om een stapje extra voor elkaar te doen. We zijn gewoon een leuke club samen!”

 

Wat maakt jou trots?

Met trots vertelt Danny: “Soms rij ik door een straat en denk dan: we hebben het met z’n allen toch maar netjes voor elkaar gekregen!”

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures