"Ik ervaar de gemeente Noord-Beveland als een kleine, gemoedelijke maar zeer flexibele en slagvaardige organisatie." Barry van den Berge

Ik heb heel bewust gekozen voor een baan bij een gemeente. Tijdens mijn opleiding wilde ik al vanuit mijn vak bij kunnen dragen aan de maatschappij. Vooral ook het beheer van de openbare ruimte trok mij heel erg. Een gemeente was daarom één van de meest voor de hand liggende opties. Ik was blij toen ik in 2014 bij de gemeente Noord-Beveland aan de slag kon als medewerker ontwikkeling en beheer groenvoorzieningen.

Voordat ik bij de gemeente Noord-Beveland ging werken, was ik werkzaam bij een veel grotere organisatie. Daar duurde sommige processen veel langer dan hier bij de gemeente Noord-Beveland. Lijntjes zijn heel kort en muren tussen de afdelingen zijn er niet echt.

Wat ik fijn vind aan het werken bij de gemeente Noord-Beveland is de zelfstandigheid in mijn functie. Ik kan mijn werk naar eigen inzicht invullen. Omdat de lijntjes kort zijn, gaat de afstemming over werkzaamheden/plannen erg vlot. Hierdoor kan ik werkzaamheden en plannen heel snel en slagvaardig organiseren. Hier kan ik erg van genieten. Ook de afstand tot de burgers is heel klein waardoor je samen leuke dingen kunt realiseren in een kort tijdsbestek, zoals bijvoorbeeld een speeltuintje of een plantsoen.

Als er behoefte is aan extra kennis, biedt de gemeente Noord-Beveland mogelijkheden tot het volgen van een opleiding. Maar ook van het contact met de inwoners leren we erg veel.

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures