“Ik vind het leuk om collega’s en inwoners te helpen”, vertelt Carolien enthousiast. Dat komt goed uit, want in haar functie als medewerker informatiebeheer krijgt ze regelmatig vragen van collega’s en inwoners van de gemeente. “Ik heb liever dat mensen tien keer bellen met dezelfde vraag, dan dat ze geen idee hebben wat ze moeten doen.”

Weer eens wat anders

Carolien is nu drie jaar werkzaam bij gemeente Borsele. “Hiervoor werkte ik bij verschillende organisaties op het gebied van de informatievoorziening. Een nieuwe kans deed zich voor bij de gemeente. Op deze plek heb ik de mogelijkheid om nieuwe kennis en ervaring op te doen en mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van het informatiebeheer.”

In het team Informatiebeheer en Ondersteuning, waar Carolien onderdeel van is, is het nooit saai. “Er zijn altijd wel nieuwe ontwikkelingen binnen ons team en vakgebied. Nieuwe wetten of nieuwe systemen maken het werk leuk en interessant.’’

Verder ontwikkelen

Het werken voor de gemeente Borsele bevalt haar ook heel goed. “Hier word je niet weggecijferd als medewerker, maar word je actief betrokken. Je wordt echt gezien. En ze bieden je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, daarin zal je hier nooit worden tegengehouden!”

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures