Bewuste keuze?

“Een bewuste keuze om te gaan werken bij de gemeente Kapelle?” Nee, dat was het eerlijk gezegd niet. Het ging mij niet speciaal om de gemeente Kapelle, maar om de inhoud van de vacature: beleidsadviseur dienstverlening. Dit was voor mij doorslaggevend. Vanuit de klant denken, kijken naar en adviseren over gemeentelijke processen en gemeentelijke dienstverlening.

Volop uitdagingen

Enthousiast ben ik, inmiddels al 3 jaar geleden, aan de slag gegaan in deze nieuwe functie. Volop uitdagingen. Opstellen van gemeentelijk beleid, onderdompelen in het reilen en zeilen van het team burgerzaken, verkiezingen, zelfevaluaties…  De vraag naar huisvesting vluchtelingen was een tijdelijk ‘uitstapje’, net zo als het zijn van contactpersoon Werk, Inkomen en Zorg.

Ruimte en vrijheid

Ik vind de ruimte en vrijheid binnen Kapelle kenmerkend. Niet alleen bij de uitvoering van je werkzaamheden, maar ook binnen je persoonlijke ontwikkeling. Uitgaande van eigen verantwoordelijkheid kan en mag er veel. De organisatie is continue in beweging, er gebeurt veel.  Het ambitieniveau ligt hoog en de lijntjes zijn kort. Dat moet wel bij je passen. Het vraagt om flexibiliteit en mee willen en kunnen gaan.

“Ik vind de ruimte en vrijheid binnen Kapelle kenmerkend. Niet alleen bij de uitvoering van je werkzaamheden maar ook binnen je persoonlijke ontwikkeling.” Corina

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures