Hoelang werk je al bij de gemeente Borsele?

Ik werk nu ruim vier jaar bij de gemeente. Mijn vader zag de vacature voorbijkomen en wees mij hierop. Ik was eigenlijk meteen enthousiast en ik besloot te solliciteren. Daar heb ik tot op de dag van vandaag zeker geen spijt van.

Wat vind je van het werk?

In mijn werk kom ik dagelijks in contact met vrijwel alle collega’s en teams. Hierdoor ken ik dus veel mensen in de organisatie en dat vind ik heel leuk. De onderlinge sfeer is ook heel goed. Toen 3,5 jaar geleden de vacature online kwam voor de functie van teamcoördinator, leek me dit een mooie uitdaging. Ik vond het wel spannend maar collega’s spoorden me aan om hierop te solliciteren. Dit heb ik gedaan en daarom ben ik nu verantwoordelijk voor de werkverdeling en zorg ik dat er voldoende voorraad is. Dit maakt mijn werk divers.

Waar ben je trots op?

Toen ik solliciteerde als teamcoördinator heb ik ook een assessment gedaan. Hieruit kwamen een aantal leerpunten voor mijzelf. Samen met mijn domeinmanager ben ik met deze punten aan de slag gegaan. Nog steeds groei ik elke dag en merk ik dat ik mezelf ontwikkel. Waar ik in mijn werk het meeste trots op ben, is dat ik er samen met mijn collega’s dagelijks voor zorg dat iedereen in de gemeente Borsele in een schone werkomgeving kan werken.

 

‘Nog steeds groei ik elke dag en merk ik dat ik mezelf ontwikkel’

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures