Werken bij de gemeente saai?

Ik ben eigenlijk toevallig bij de gemeente Goes terecht gekomen. Een goede vriendin tipte mij over de vacature junior communicatieadviseur. In eerste instantie leek het werken bij een gemeente mij super saai. Toch heeft dat mij ook uitgedaagd om het tegendeel te bewijzen. Uiteindelijk heeft de manier van werken in Goes ervoor gezorgd dat ik ging solliciteren.

Werken in Goes

In de gemeente Goes werk je als communicatieadviseur namelijk voor een bepaalde portefeuille uit het college. Ik ben als junior communicatieadviseur ondersteunend aan twee portefeuilles, namelijk die van een wethouder en de burgemeester. Hierdoor leer je de portefeuilles goed kennen én bouw je een band op met de wethouder en burgemeester. De andere junior communicatieadviseur is gekoppeld aan de twee andere wethouders in Goes. Er is dus een goede verdeling binnen het team.

Een uitdagende functie

Het werken in Goes is ontzettend leuk. Ik heb fijne collega’s, uitdagende projecten en ik merk dat ik werk doe wat er echt toe doet voor de samenleving. Daarnaast heb ik hier de mogelijkheid mezelf door te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Zo groei ik niet alleen in mijn vakgebied, maar ook als persoon.

'Ik heb fijne collega’s, uitdagende projecten en ik merk dat ik werk doe wat er echt toe doet voor de samenleving.' Jiska van der Genugten

De collega’s

De sfeer in het communicatie-team is heel gezellig. Het is een team van enthousiaste collega’s die elke dag voor elkaar en de organisatie klaarstaan. Samen vergroten we de betrokkenheid en het draagvlak van bestuur en organisatie. Hierdoor wordt nog duidelijker waar Goes voor staat en wat ze doet. Dat maakt ons werk zo bijzonder.

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures