“Bij de gemeente Noord-Beveland zijn de lijntjes kort en heerst een informele werksfeer.” Lea de Kool

Mijn eerste ervaring was erg goed. De lijntjes zijn kort. Zowel ambtenaren als bestuurders hebben hun deur altijd openstaan waardoor je makkelijk binnenloopt. Dit maakt de werksfeer informeler, wat ik prettig werken vind.

Als medewerker recreatie, toerisme, economie, kunst en cultuur heb ik een breed werkveld is. Dit maakt mijn werk heel veelzijdig en dat maakt het juist leuk. Voor mijn werk ben ik regelmatig in de avonduren op stap. Ik moet dus flexibel zijn maar aan de andere kant krijg ik die flexibiliteit ook weer terug. Voor mij is dat zeker een meerwaarde. Het allerleukste aan het werk bij de gemeente Noord-Beveland is de vrijheid die ik krijg in mijn werk. Als ik een enthousiast creatief idee heb krijg ik de vrijheid hier wat van te maken. Wat ook mooi is in mijn werk is het leggen van verbindingen waardoor je het beste uit iets of iemand kunt halen. Samen bereik je toch meer dan alleen.

Bij de gemeente Noord-Beveland krijg je ook de mogelijkheid je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen. De keuze hierin is ook vrij waardoor je een keuze kunt maken voor een opleiding die ook echt bij je past.

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures