De Bevelanden, het centrum van Zeeland waar rust en ruimte dit deel van de provincie kenmerken. We werken hard aan het leveren van impact op de maatschappij om ons heen. Elke dag weer. Zinvol werk, uitgevoerd door specialisten. Wij bundelen onze krachten in de samenwerkingsorganisatie GR de Bevelanden op het gebied van Werk, Inkomen & Zorg, ICT en HRM. Voor inwoners van de Bevelanden en voor de mensen die willen meebouwen aan onze regio. Zoals jij.

Dat doen we ook als het gaat om het zoeken naar én vinden van nieuwe collega’s. Door gebruik te maken van elkaars netwerk en expertise werken we efficiënter dan ooit tevoren. Elke gemeente kan personeel flexibeler inzetten, van beleidsspecialist tot buitendienstmedewerker. Op werkenbijdeBevelanden.nl vind je vacatures voor GR de Bevelanden en de vijf Bevelandse gemeenten.

Zo kunnen we interne vacatures sneller invullen en werven we extern personeel vanuit één gedeelde organisatie.

"De vijf Bevelandse gemeenten vormen een sterke regio in het hart van Zeeland. We werken op veel terreinen samen om onze ambities waar te maken. Een uitdaging voor medewerkers die met passie en enthousiasme invulling willen geven aan deze ambities” Burgemeester Constantijn Jansen op de Haar, gemeente Kapelle