"GR de Bevelanden is een uniek samenwerkingsverband van de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal. Samen met 180 collega’s werken we met veel plezier en inzet voor 100.000 inwoners van de Bevelanden en voor de 1.000 medewerkers van de vijf gemeenten. Kortom een organisatie waar je iets kan bijdragen aan de gemeenschap op de Bevelanden." Marc de Crom - HRM manager
  1. Werken voor 5 gemeentes in plaats van 1

    Werk voor vijf verschillende gemeentes in plaats van één organisatie. Bovendien zijn er veel carrièrekansen voor onze medewerkers. Binnen de eigen organisatie én daarbuiten, bijvoorbeeld bij een van de aangesloten gemeentes. Je bouwt hier snel een netwerk op, waar je de rest van je loopbaan profijt van hebt.

  2. Je hebt hele diverse collega's

    Binnen onze organisatie werken mensen van diverse leeftijden, niveaus en achtergronden. Dit maakt dat je van veel verschillende mensen kunt leren en je eigen kennis en ontwikkeling snel kunt vergroten. Vaardigheden waar je in het dagelijks leven en de rest van je loopbaan veel aan hebt!

  3. Jouw werk is volop in beweging

    We zijn een jonge organisatie en daarom volop in ontwikkeling. We willen van elkaar blijven leren en staan open voor nieuwe werkwijzen. Jouw kennis, ideeën en gezond verstand kunnen hier een grote rol in spelen.

Jouw baan bij GR de Bevelanden

Ons loopbaancentrum helpt je graag verder!

Loopbaancentrum

0113 - 249 600 loopbaancentrum@grdebevelanden.nl