Waarom gemeente Borsele?

“Voor mijn stage solliciteerde ik bij de gemeente Borsele, maar er was fysiek geen plek voor mij”, vertelt Jil. “Vervolgens vond ik een nieuwe stageplaats, maar dat viel niet helemaal binnen mijn straatje. Gelukkig werd ik één week voordat ik stage moest gaan lopen, gebeld door de gemeente Borsele dat ik toch welkom was.” Uiteindelijk kon Jil blijven bij Borsele. “Ik zit er nu nog steeds, dat geeft wel aan dat ik het hier erg naar mijn zin heb”, lacht Jil.

 

Hoe wordt er omgegaan met ambities bij Borsele?

“Als je de kansen en mogelijkheden ziet, dan word je gestimuleerd om deze te pakken”, vertelt Jil. Volgens Jil is het belangrijk om aan te geven wat je wensen en ambities zijn. “Je doet dit formeel in het functioneringsgesprek maar doordat we een heel open organisatie zijn, kun je dit op elk gewenst moment aangeven”, legt hij uit. “Dit geldt overigens niet alleen voor vakinhoudelijke ambities, want in Borsele investeren we ook in persoonlijke ontwikkeling!”

 

Wat motiveert jou om ’s ochtends naar je werk te gaan?

“De afwisseling in het werk vind ik leuk, maar vooral ook het contact met de burger. Je ziet steeds meer dat je echt iets kan betekenen voor onze inwoners”, geeft Jil aan. Hij vertelt dat je binnen de kaders van de wet veel ruimte hebt om de spil te zijn tussen de burgers en het gemeentelijk bestuur.

Wat typeert de cultuur binnen Ruimtelijke Ontwikkeling?

Zonder twijfel antwoordt Jil: “Je kan gewoon jezelf zijn en dat wordt door alle collega’s geaccepteerd en gewaardeerd.”

 

“Je kan gewoon heel erg jezelf zijn en dat wordt door alle collega’s geaccepteerd en gewaardeerd”

 

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures