Volop uitdaging!

Na onze verhuizing vanuit Ede naar Kapelle zocht ik weer een baan in de ruimtelijke ontwikkeling. In Nijmegen had ik na mijn studie voor een adviesbureau gewerkt en adviseerde ik diverse (overheids)instanties over woningbouw, bedrijventerreinen en andere ruimtelijke ordeningsvraagstukken. In een nieuwe baan in Zeeland zocht ik iets waarbij ik meer met het maken van beleid op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling alsook met de uitvoering daarvan betrokken kon zijn. In juni 2008 ben ik begonnen als beleidsmedewerker ruimtelijke en economische ontwikkeling bij de gemeente Reimerswaal. En ik heb hier nog geen moment spijt van gehad!

"De gemeente Reimerswaal is een fijne en betrokken werkgever met voldoende (groei)mogelijkheden." Catrineke van den Dikkenberg

De gemeente Reimerswaal is een fijne en betrokken werkgever met voldoende (groei)mogelijkheden. Binnen de gemeente liggen er – vanwege de langgerekte ligging tussen 2 Scheldes (Ooster- en Westerschelde), de doorkruising door een snelweg, spoor, diverse hoogspanningsverbindingen en niet te vergeten alles wat onder de grond aan kabels en leidingen ligt – volop uitdagingen op ruimtelijk gebied. Omdat ruimtelijke ontwikkelingen niet stoppen bij gemeentegrenzen werken we binnen de Bevelanden op de werkterreinen wonen, werken en recreëren veel samen met de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle en Noord-Beveland. Dit maakt het werk erg afwisselend.

Ik hoop nog lang een bijdrage te kunnen leveren aan deze mooie gemeente en regio!

Catrineke van den Dikkenberg

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures