Sinds 2000 werk ik met veel plezier bij de gemeente Reimerswaal. Via mijn stage voor de secretaresse-opleiding die ik heb gevolgd, ben ik bij de gemeente terecht gekomen. Aan het eind van deze stageperiode kwam er een vacature vrij en mocht ik blijven.

Ik ben gestart bij de sector Grondgebied en inmiddels werk ik bij de afdeling Dienstverlening. De afgelopen jaren hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden binnen het gemeentehuis en mijn functie, dit maakt dat het werk nooit saai is.

Samen met drie andere collega’s vormen wij de administratieve cluster. Wij zijn verantwoordelijk voor de afhandeling van de inkomende en uitgaande correspondentie, de omgevingsvergunningen en diverse andere administratieve werkzaamheden. Ook notuleer ik de vergaderingen van de Seniorenraad en de Wmo-raad. Deze bijeenkomsten vinden vaak plaats op een locatie buiten het gemeentehuis. De diversiteit aan werkzaamheden en de omgang met collega’s en externe klanten maakt het werk erg afwisselend.

"We krijgen veel vrijheid van onze leidinggevende. Het is prettig dat dit vertrouwen er is en als team klaren we samen de klus." Daniëlle Fierloos

We krijgen veel vrijheid van onze leidinggevende. Het is prettig dat dit vertrouwen er is en als team klaren we samen de klus.
Ik vind het fijn om parttime te kunnen werken en dat Reimerswaal flexibele werktijden hanteert.

Daniëlle Fierloos

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures