“De collega’s zijn erg behulpzaam en lieten mij welkom voelen.”

Ik was gericht op zoek naar een baan bij de gemeente, omdat je zo echt impact kan hebben op de maatschappij. Mijn eerste ervaring bij de gemeente Noord-Beveland was (en is) heel positief. De collega’s zijn erg behulpzaam en lieten mij welkom voelen. De eerste weken word je aan een buddy gekoppeld die je begeleidt en helpt met allerlei vragen.

Breed takenpakket

Ik ben bij de gemeente werkzaam als beleidsmedewerker Economie, Toerisme, Recreatie en Cultuur. Door deze functie heb ik een breed takenpakket. Dit maakt het werk divers en zorgt ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is. De ene dag denk ik in een werkgroep mee over de toeristische promotie en gastheerschap van de gemeente en de andere dag ben ik bezig met de uitvoering van onze nieuwe cultuurnota. Ook ben ik voor mijn werk vaak op pad en kom ik op allerlei plekken en ontmoet ik verschillende mensen, zowel binnen de gemeente als in heel Zeeland. Dit maakt het werk leuk en afwisselend.

Veel mogelijkheden tot het volgen van opleidingen

Wat werken bij de gemeente Noord-Beveland leuk maakt? De kleinschaligheid van de gemeente. Hierdoor is de werksfeer informeel en zijn de lijntjes met collega’s kort. Daarnaast natuurlijk de dagelijkse wandelingen met collega’s door de polder. Ook zijn er binnen de gemeente Noord-Beveland veel mogelijkheden tot het volgen van opleidingen. Hierdoor kun je je niet alleen ontwikkelen binnen je eigen functie, maar kun je jezelf ook ontwikkelen op verschillende vaardigheden en competenties.

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures