"Werken bij de gemeente Noord-Beveland is door de enorme collegialiteit enorm leuk."

Toen ik een aantal jaar geleden bij de gemeente Noord-Beveland binnen liep voor mijn sollicitatiegesprek, voelde ik mij direct zeer welkom. En dat gevoel blijkt helemaal juist te zijn, want werken bij de gemeente Noord-Beveland is, mede door de enorme collegialiteit enorm leuk.

Diversiteit

Ik werk op de afdeling dienstverlening en daardoor heb je direct contact met de inwoners van het eiland. Aan de balie help je hen met het aanvragen van een reisdocument, rijbewijs of een verhuizing doorgeven. Maar dat niet alleen, ook andere vragen die ter sprake komen worden behandeld. Daarnaast sta ik de burgers ook te woord aan de telefoon en dan is het altijd fijn dat je hen door kan verbinden naar de juiste afdeling of een terugbelnotitie voor hen kan maken, zodat zij verder worden geholpen. Om de diversiteit aan werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, krijg ik vele kansen om mij vakinhoudelijk breder te ontwikkelen.

That’s the spirit

Samen met collega’s zorgen voor een juiste afhandeling van werkzaamheden, zowel front- als backoffice, is ‘the spirit’. Dat ik daarnaast als trouwambtenaar vele bruidsparen in de echt mag verbinden is werkelijk fantastisch.

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures