“Ik vind het een pluspunt dat er een goede mix is in leeftijd. De groep 30-40 jarigen is goed vertegenwoordigd!”

“Dit is mijn eerste baan als beleidsmedewerker. Ik had al ervaring in het sociale domein, maar niet als beleidsmedewerker. Dat ik ruimte krijg om te leren, maar ook mijn kennis kan inzetten is heel fijn. We hebben een goede balans in het team van doorgewinterde collega’s en nieuwelingen. Dat is wat mij betreft de perfecte mix van kwaliteiten.

Nieuwe kansen

Er is ruimte voor nieuwe ideeën. Dat voel ik door de hele organisatie. Zelf werk ik nu ongeveer één jaar bij GR de Bevelanden. Met de komst van Marja Noordhoek als directeur zie ik beweging in de organisatie. Ik zie de potentie voor nieuwe kansen en mogelijkheden en ben blij dat ik daar onderdeel van mag zijn.

Verbinding met de praktijk

Ik werk veel samen met collega’s van andere afdelingen. Zij zijn eigenlijk mijn klant. Ik maak of evalueer beleid waar zij mee uit de voeten moeten kunnen. Dat doe ik onder andere voor Vroegsignalering, Collectieve Zorgverzekering minima en de Voedselbank. Het werk is heel divers, dat maakt het voor mij leuk en uitdagend. Door nauw contact te hebben met collega’s in de uitvoering heb ik verbinding met de casuïstiek: ik weet dus wat beleid in de praktijk betekent voor de inwoners.

Vertrouwen

Wat GR de Bevelanden voor mij bijzonder maakt is de ruimte om mijn eigen draai te geven aan het werk. Het vertrouwen is groot. Dat zie ik ook terug in de mogelijkheid om thuis te werken. Dat is heel fijn met mijn gezin. Als ik onverwacht mijn kind moet ophalen, dan kan ik thuis verder werken. En op de dagen dat ik op kantoor ben zie ik de meeste van mijn collega’s. Daarnaast vind ik het een pluspunt dat er een goede mix is in leeftijd. De groep 30-40 jarigen is goed vertegenwoordigd. Het is geen stoffige boel bij de GR!”

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures