Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest bij een aannemersbedrijf in de uitvoering vond ik het tijd voor wat anders. Op een gegeven moment heb ik de aannemerswereld achter mij gelaten en ben ik aan het werk gegaan bij de gemeente Reimerswaal als civieltechnisch beleidsmedewerker op het gebied van water.

Samen met een collega ben ik verantwoordelijk voor de gehele waterhuishouding van Reimerswaal. Doordat de gemeente relatief klein is lopen de werkzaamheden ontzettend uiteen. Dit betekent dat ik het ene moment een bewoner aan de lijn heb die een probleem heeft met zijn rioolaansluiting. Op een ander moment hang ik in een rioolput voor het maken van een meerjarenplanning van de reiniging en inspectie van het riool. Het werk is enorm veelzijdig en biedt mij leuke uitdagingen. Het anticiperen op ontwikkelingen zoals klimaatveranderingen (wateroverlast) geeft een leuk dynamisch karakter aan deze baan waarin ik mijn creativiteit kwijt kan.

"Het anticiperen op ontwikkelingen zoals klimaatveranderingen (wateroverlast) geeft een leuk dynamisch karakter aan deze baan waarin ik mijn creativiteit kwijt kan." Kevin van Stee

Daarnaast krijg ik volop de ruimte om mijn werk naar eigen hand te zetten en mezelf te ontwikkelen. De prettige omgang met collega’s zorgt voor een fijne werkomgeving!

Kevin in het werkveld

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures