Kan je iets vertellen over jouw functie?

“Borsele is JOGG- gemeente. We vinden het belangrijk dat kinderen en jongeren veel kunnen bewegen en gezonde keuzes kunnen maken. In de gemeente Borsele hebben we ook een Lokaal Preventieakkoord. Dit is een actieplan rondom de preventiethema’s roken, overmatig alcoholgebruik, overgewicht en eenzaamheid. Deze onderwerpen hebben grote invloed op het welbevinden en de gezondheid van onze jonge en oude inwoners. Samen met lokale partijen en inwoners willen we aan de slag met deze thema’s. Ik hou me daarin vooral bezig met de onderwerpen gezond eten en bewegen.”

Wat vind je hier zo leuk aan?

“Ik heb een passie voor bewegen en gezond en ook lekker eten. In mijn werk kan ik deze passie heel goed kwijt. Ik stimuleer onze inwoners om te bewegen en met gezonde voeding bezig te zijn. Jezelf fit voelen is belangrijk en dit ervaar ik zelf ook zo. Dit gevoel wil ik graag overbrengen aan andere mensen. Daarom past deze baan heel goed bij me.”

Hoe ervaar je het werken voor de gemeente Borsele?

“De gemeente Borsele is een kleine gemeente met korte lijntjes. Ik stap makkelijk bij andere teams binnen om te overleggen. Ook bij de wethouder staat de deur altijd open. Omdat ik een zelfstandige functie heb, is het fijn dat je zo makkelijk bij iedereen binnenloopt.”

Waar ben je trots op in je werk?

“Ik ben vooral trots als ik ergens een activiteit heb georganiseerd waar mensen actief aan meedoen. Dan weet ik dat ik ze weer een stapje verder heb mogen helpen. Dat geeft mij veel energie.”

“Het geeft mij energie als ik mensen weer een stapje verder heb mogen helpen”

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures