"Toen zag ik de interne vacature voor klantmanager, dat was een mooi moment om door te stromen."

Ik werk hier al sinds de start van GR de Bevelanden. Eerst deed ik administratief werk en kreeg de kans om me door opleidingen verder te ontwikkelen. Toen zag ik de interne vacature voor klantmanager, dat was een mooi moment om door te stromen. Op deze functie zit ik erg op mijn plek.

Resultaat van je inzet

Mijn werk is ontzettend afwisselend. Ik ben op huisbezoek bij een inwoner voor Wmo, heb daarna een overleg met iemand van de gemeente, bel vervolgens met de regiotaxi om iets te regelen en kijk het uur erna samen met de woningbouw hoe ik een klant vanuit beschermd wonen veilig kan laten landen in de wijk. Je weet vaak niet wat de dag brengt. Die afwisseling en schakelen vind ik leuk. Voor mij persoonlijk ligt de uitdaging in bescherm wonen, complexe zorg en zorgmijders. Hoe krijg je iemand gemotiveerd die eigenlijk niet wil? Als je uiteindelijk resultaten ziet van je inzet, iemand die uit de ellende is gekomen met jouw hulp, dat is gaaf!

Ruimte voor ontwikkeling

Er is veel ruimte voor ontwikkeling bij GR de Bevelanden. Dat vind ik fijn. Daarnaast ervaar ik vrijheid om mijn werk te doen, terwijl ik tegelijk altijd mijn manager kan bellen om te sparren. Ook merk ik dat de organisatie door de jaren meer een eigen cultuur krijgt. Er werken steeds meer jonge mensen wat ik positief ervaar. En de feesten zijn heel leuk!

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures