Waarom wilde je graag werken bij de gemeente?

“Voordat ik bij Borsele begon, had ik al twee jaar werkervaring bij een andere gemeente”, begint Miranda. “Ik kwam naar Zeeland voor de liefde, maar wilde wel graag mijn carrière vervolgen bij een gemeente, omdat het werken voor een gemeente mij aansprak”, vervolgt ze haar verhaal. “Je ziet een tastbaar resultaat van je werk en de dankbaarheid van de inwoners geeft een enorme stimulans om je werk te doen”, antwoordt ze enthousiast.

Maar waarom Borsele dan?

“De gemeente Borsele is gewoon een hele fijne organisatie om bij te werken: flexibel, je kan je werktijden zelf indelen, je krijgt veel verantwoordelijkheid en binnen je werkveld heb je veel variatie, vooral bij de afdeling Grond en Economie. Daardoor houd je de uitdaging in je werk.”

 

“Mijn leus is: aandacht maakt alles mooier.” Waarop ze lachend vervolgt: “Misschien heb ik dit wel een klein beetje gestolen van de IKEA, maar het werkt wel!”

Kan je wat meer vertellen over jouw ervaringen bij het team Grond en Economie?

Miranda vertelt dat je het team Grond en Economie herkent aan de toegewijde collega’s die er werken. “We vullen elkaar heel goed aan en vormen daardoor een hecht team. Daarnaast hou ik ook gewoon heel erg van de werkinhoud.” Miranda wordt gemotiveerd door het samenwerken aan een gezamenlijk doel en aandacht te geven aan de mensen waarmee je het verwezenlijkt. “Mijn leus is: aandacht maakt alles mooier.” Waarop ze lachend vervolgt: “Misschien heb ik dit wel een klein beetje gestolen van de IKEA, maar het werkt wel!”

 

Kan jij de cultuur in het team Ruimtelijke Ontwikkeling in één zin beschrijven?

“Bij ons staat de deur altijd open, wij zijn gewoon eerlijke, harde werkers!”

 

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures