“Ik zit middenin de organisatie en tegelijk kan ik terugvallen op de kennis en ervaring van HRM-collega’s binnen GR de Bevelanden”

“HR vind ik een van de mooiste vakken die er bestaat. Ik heb niet 140 collega’s maar óók 140 klanten. Vanuit GR de Bevelanden mag ik alle uitvoerende taken rondom HR doen voor gemeente Reimerswaal. Ik zit middenin de organisatie en tegelijk heb ik de luxe van het kunnen terugvallen op de kennis en ervaring van HRM-collega’s binnen GR de Bevelanden die voor de andere gemeenten werken.

Persoon achter de functie

De mensen waarmee ik werk maken mijn werk het leukst. Iedereen is zo behulpzaam! We gaan samen voor resultaat en tegelijk is er ruimte voor de persoon achter de functie. Je bent geen nummertje. Het is een verademing dat het belang van de medewerker en werkgeluk voorop staan. Dat zie ik zowel bij GR de Bevelanden als gemeente Reimerswaal. Dat is belangrijk, want je brengt teveel tijd door op het werk om ongelukkig te zijn.

Er voor elkaar zijn

Ik kende GR de Bevelanden als organisatie al én kende een van mijn huidige collega’s al. Toen ik een vacature voorbij zag komen heb ik hem dan ook een berichtje gestuurd. Het voelde direct goed. Het is een fijne binnenkomer als je alvast weet dat je het goed met één collega kunt vinden. Maar het team HRM is een hechte club, die er altijd voor elkaar is.

Cultuur

Het is natuurlijk wel soms even schakelen. Want ik ben in dienst bij GR de Bevelanden, maar ik werk voor de gemeente. De meeste tijd breng ik op de gemeente door. Gelukkig is er niet zoveel cultuurverschil; als je bij de een past, pas je bij de ander ook. Soms kan het lastig om je tijd te verdelen tussen de twee organisaties. Maar het heeft zeker voordelen: ik heb dubbel zoveel feestjes en collega’s!”

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures