"Het regionale aspect van GR de Bevelanden is voor mij erg belangrijk."

Dat ik iets voor iemand kan betekenen. Dat maakt mijn werk het leukst. Uiteindelijk is salaris voor elke werknemer een belangrijk onderdeel. Je haalt er je inkomen uit. Mijn doel is om dat voor alle medewerkers van alle deelnemende organisaties zo goed mogelijk te regelen. En als er iets niet duidelijk is, mensen helpen om het helder te krijgen.

Impact

Mijn werk is heel divers. Ik doe salarismutaties zoals in- en uitdiensttreding, roosterwijzigingen, adreswijzigingen en nog vele anders soorten mutaties. Ook houden wij ons ook bezig met het maken van salarisbegrotingen en hebben we regelmatig contact met accountant voor de jaarlijkse controles. Ook wijzigingen in de CAO of het verwerken van nieuwe regelingen zorgen voor het nodige werk.

Korte lijntjes

Het regionale aspect van GR de Bevelanden is voor mij erg belangrijk. Waar ik voorheen bij een internationale organisatie werkte, vind ik het fijn dat ik mijn collega’s nu regelmatig zie. De lijntjes zijn kort en direct. Dat is heel prettig. En het werk dat ik doe heeft invloed op de mensen in de regio waar ik woon.

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures