"Samenwerken en een product opleveren waar elke organisatie iets mee kan: dat is gaaf!"

Dat ik een verbindende schakel ben tussen de vijf gemeentes en GR de Bevelanden maakt mijn werk zo leuk! Ik ben in oktober 2022 begonnen bij GR de Bevelanden en kwam de vacature voor Arbocoördinator tegen via LinkedIn. Mijn roots liggen bij welzijn en gezondheid. Dat kwam met deze vacature helemaal samen.

Vitaliteit op de werkvloer

Als Arbocoördinator ben ik onder andere bezig met onderwerpen op het gebied van arbeidsomstandigheden, welzijn en gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan het stimuleren van vitaliteit op de werkvloer of bezig zijn met psychosociale arbeidsbelasting zoals pesten of discriminatie en hoe we hier als organisatie mee omgaan.

Leren van elkaar

Hierbij overleg ik met de preventiemedewerkers van elke gemeente en delen we nieuwe  ontwikkelingen. Door het uitwisselen van informatie houden we elkaar goed op de hoogte en leren we van elkaar. Samenwerken en een product opleveren waar elke organisatie iets mee kan: dat is gaaf!

Klanten in vijf gemeenten

Mijn functie valt onder HRM, maar mijn klanten zijn dus niet alleen de interne organisatie; ook die vijf gemeenten. Dat is wat mij betreft wat GR de Bevelanden zo’n bijzondere werkgever maakt.

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures