Waarom Burgerzaken?

“Ooit stelde iemand aan mij dezelfde vraag”, antwoordt Willy. “Ik heb toen aangegeven: ik doe dit werk, omdat ik het graag doe en omdat ik er goed in ben.” Vastberaden vertelt Willy dat je bij elke gemeente Burgerzaken hebt, maar dat zij bewust heeft gekozen om deze functie uit te oefenen bij de gemeente Borsele. “Er heerst hier een familiegevoel. We zijn zorgzaam voor elkaar en dat zorgt voor een fijne werksfeer.”

Wat is belangrijk bij Burgerzaken?

“Bij Burgerzaken hebben we dienstverlening hoog in het vaandel”, vertelt Willy. “De zorgzaamheid die we voor elkaar hebben, hebben we ook voor onze inwoners.” Willy vult dit aan met: “We zetten graag een stapje extra voor onze inwoners, maar blijven daarbij altijd oog houden voor de kwaliteit!”

Hoe heb jij jezelf opgewerkt?

“Ten eerste wil ik benadrukken dat het bij de gemeente Borsele geven en nemen is”, vertelt Willy. “Je krijgt heel veel kansen op het gebied van vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar niet voor niets. Je moet een proactieve houding aannemen, dat is belangrijk!”

Kan je de sfeer bij team Burgerzaken in één woord beschrijven?

“Dynamisch”, antwoordt Willy zonder enige twijfel. “Deze dynamiek komt terug in de vakinhoud en in de omgang met collega’s. We helpen elkaar met alle werkzaamheden waar we mee te maken krijgen.”

“Je krijgt heel veel kansen op het gebied van vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar niet voor niets”

Geïnspireerd geraakt?

Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures