Het is hier Goes werken

 1. Veel vacatures
  In verhouding tot het aantal inwoners heeft Goes de meeste banen van alle Zeeuwse gemeenten. Je kunt kiezen uit de mooiste vacatures. In de bouw, de horeca, bij de overheid, het onderwijs, in de zorg… Voor ieder wat wils, zullen we maar zeggen.
 2. Meer huis voor je geld
  Werken is één ding, maar je kan hier ook Goes wonen. Een mooi huis. Met garage. Eigen oprit. Een flinke tuin. Drie slaapkamers. Een zolder. En als het even kan ook nog in een bewoonbare staat. Dat kan! In Goes staan de meest fraaie huizen te koop en dat ook nog eens voor prachtige prijzen. Vlakbij het water, in een rustig dorpje of midden in de stad.
 3. Altijd iets Goes te doen
  Op tal van terreinen gonst het hier van de activiteiten. We hebben een gevarieerd aanbod aan evenementen en cultuur, vele heerlijke restaurants, gezellige cafés en voor wie het water op of in wil: Goes grenst aan Nationaal Park Oosterschelde en het Veerse Meer.
 4. Goes modestad
  Goes is dé modestad van Zuidwest-Nederland. Nergens anders in de nabije omgeving vind je zoveel modemerken bij elkaar. En wil je toch naar de grote stad? Steden als Rotterdam, Breda of Antwerpen liggen op een steenworp afstand.
 5. De meeste zonuren van Nederland
  Hoe lekker is het om na een dag hard werken nog even een duik te nemen, gewoon omdat het kan. Of je hoofd leeg te maken tijdens een heerlijke wandeling bij het Goese Sas. Of nog even een hapje of een drankje op een van onze zonovergoten terrassen. Na het werk ben je zo thuis, want files hebben we hier niet.

De afdelingen

De gemeente Goes kent zes afdelingen: Concern, Dienstverlening, Facilitaire Zaken, Omgeving en Economie, Openbare Ruimte en Samenleving. Ieder met een eigen afdelingshoofd en een overkoepelende gemeentesecretaris. Benieuwd op welke afdeling jij terecht komt? Neem dan eens een kijkje achter de schermen!

Kijkje achter de schermen